Contact

overal een werkplek

In een café, buurthuis, kantoorgebouw, sportkantine of kerkgebouw. Via LOOF vind je flexwerkplekken waar je zo aanschuift om te werken. Makkelijk, goedkoop en vooral dichtbij.

eenvoudig reserveren via de app

Met de werkplekreserverings app reserveer je eenvoudig je gewenste werkplek. Je ziet meteen de aanwezige faciliteiten en bijbehorende kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen.

win-win-win

Jij een goede werkplek in de buurt – er is minder leegstand – en de omgeving wordt levendiger/bloeit op!  Een win-win-win situatie!

“Local Offices (loof) laat geen ruimte onbenut”

meld je aan

meld je eenmalig aan via deze website.

download de app

Ga naar de AppStore of Google Play Store en download de werkplekreserverings app (ondersteund door GoBright).

zoek en reserveer je werkplek

Reserveer via de app een goede werkplek op het voor jou gewenste moment. de kosten voor de werkplek staan hier ook gelijk aangegeven.

check in

Scan de QR-code op de werkplek en ga aan de slag!

check out & betaal

check out op de lokatie zelf, en betaal daar de bijbehorende kosten.

over loof

Flexwerken in je eigen buurt

 

Het LOOF (Local Offices) workplaces netwerk brengt mensen die een werkplek zoeken buiten hun huis en locaties die onbenutte ruimte hebben, samen.

 

LOOF maakt daarbij gebruik van locaties waar je goed kunt en mag werken, maar die veelal niet bij iedereen bekend zijn. Denk aan cafés, buurthuizen, kantoorgebouwen van bedrijven, sportkantines, kerkgebouwen. Zo blijft de buurt levendig, en worden wonen en werken met elkaar vervlochten.

 

Een vitale samenleving en minder leegstand

 

Wij geloven dat een levendige buurt bijdraagt aan een gezonder en plezieriger leefklimaat, en daarmee een vitale samenleving. Werken in je eigen buurt versterkt dat. Door te flexen op een plek buitenshuis ontdek je je buurt weer op een andere manier en ontmoet je lokaal nieuwe mensen.

 

Ook is er daardoor minder leegstand. Zo dragen we bij aan een effectiever en duurzamer gebruik van de schaarse ruimte in Nederland en in jouw eigen woonomgeving.  

 

Sociaal en zonder winstoogmerk

 

LOOF is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Onze missie is om de buurt en daarmee de wereld een stukje mooier te maken. De gemaakte winst doneren we aan Victory 4 All (www.victory4all.com), een organisatie die kinderen in de sloppenwijken in Zuid-Afrika ondersteunt.

 

LOOF is een initiatief van Klaas-Jan Boer en Lianne van Loon vanuit het bedrijf Cornerstone, in samenwerking met GoBright.

 

[Logo van Cornerstone, van Go-Bright en van Victory4 All.]

ook een loof workplace worden?

Heb je een mooie locatie waar mensen goed zouden kunnen werken? Wil je graag meer levendigheid op je locatie? Kun je wel extra inkomsten gebruiken? En wil je ook deel uitmaken van het LOOF workplace netwerk? Meld je dan aan als LOOF workplace locatie!

Wij zijn continu op zoek naar uitbreiding van het aantal LOOF-locaties!

 

Een geschikte locatie heeft de mogelijkheid om werkplekken te realiseren waar mensen prettig kunnen werken. De minimale vereisten daarvoor zijn een tafel, stoel, stopcontact en wifi. Natuurlijk maken extra’s als koffie, thee, vergaderruimten, arbo-meubilair, belruimtes jouw locatie extra aantrekkelijk voor LOOF gebruikers.

 

De kosten voor het gebruik stellen we vast in overleg.

 

Locaties uitgelicht

[filmstrip van foto’s van locaties met naam eronder]